Rukojemnícka dráma v parížskej cestovnej kancelárii: Lupič zadržiaval šesť ľudí

NETKY.SK • 3 December 2016, 06:30 • 2 min
Rukojemnícka dráma v parížskej cestovnej kancelárii: Lupič zadržiaval šesť ľudí

PARÍŽ - Ozbrojená lúpež, ktorá sa dnes odohrala v pobočke jednej z cestovných kancelárií v Paríži, sa skončila bez obetí na životoch. Po páchateľovi polícia pátra.

slovakia

left justify in out

Šiesti ľudia, ktorí pri prepade uviazli v priestoroch kancelárie, opustili budovu za policajnej asistencie, pričom nikto z nich pritom nebol zranený, uviedol starosta 13. parížskeho obvodu Jérôme Coumet.

 

Dodal, že páchateľovi sa z miesta činu podarilo ujsť. Podľa Coumeta zatiaľ nie je dôvod domnievať sa, že páchateľov čin bol motivovaný terorizmom.

 

Coumetove vyhlásenia potvrdila neskôr aj polícia.

 

Francúzska spravodajská televízia BFMTV informovala, že ozbrojený muž vošiel do pobočky cestovnej kancelárie Asieland ABM Voyages krátko pred jej zatvorením - asi o 18.30 h SEČ a pýtal sa na miesto, kde sa nachádza trezor.

 

Spravodajský portál France Info uviedol, že políciu zalarmovala riaditeľka pobočky, ktorá sa v čase prepadnutia nachádzala v priestoroch cestovnej kancelárie a ktorej sa podarilo ujsť. Políciu informovala aj o zadržiavaných osobách. Na mieste potom zasahovali príslušníci zásahovej policajnej jednotky (BRI). Blízke okolie miesta činu uzavreli a odkláňali odtiaľ aj osobnú a hromadnú dopravu. Policajný zásah sa skončil krátko pred 21.00 h SEČ, polícia však vyhlásila po páchateľovi lúpeže pátranie.

 

Televízia BFMTV spresnila, že táto cestovná kancelária bola terčom lúpeže už aj v minulosti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies