Rukojemnícka dráma v Nemecku sa skončila, podozrivého zatkla polícia

NETKY.SK • 25 Október 2013, 08:39 • 2 min
Rukojemnícka dráma v Nemecku sa skončila, podozrivého zatkla polícia

FREIBURG - Muža, ktorý vo svojej reštaurácii v juhonemeckom Freiburgu niekoľko hodín zadržiaval 12 rukojemníkov dnes skoro ráno zatkla polícia. Policajné zdroje však oficiálne nepotvrdili, že muž, ktorého strážcovia zákona odviedli v putách, bol skutočne páchateľom.

slovakia

left justify in out

Všetci rukojemníci boli príbuzní alebo známi 36-ročného muža, ktorí sa ho pokúšali presvedčiť, aby sa vydal spravodlivosti. Polícia sa domnievala, že podozrivý je ozbrojený a nebezpečný. Údajne mal k dispozícii výbušniny a vyhrážal sa, že sa vyhodí do vzduchu, citovala policajné zdroje agentúra DPA.

Pravdepodobný únosca mal v minulosti problémy so zákonom pre nedovolené ozbrojovanie a drogové delikty. Vo štvrtok bol predvolaný pred súd, ale neprišiel. Namiesto toho niekoľkokrát telefonoval na políciu, kde oznámil, že je pripravený na všetko. Podľa polície mal podozrivý vo štvrtok predstúpiť pred súd v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies