AKTUALIZÁCIA: Rukojemnícka dráma v Kežmarku, niektorí ľudia už mali prísť o život

NETKY.SK • 17 Február 2021, 23:39 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Rukojemnícka dráma v Kežmarku, niektorí ľudia už mali prísť o život

POPRAD - Polícia od večera zasahuje pri rukojemníckej dráme v Kežmarku. Muž má v miestnom supermarkete zadržiavať ženu. Ako píše portál tvnoviny.sk, na mieste je aj vyjednávací tím.

slovakia

left justify in out

AKTUALIZÁCIA (18.2. o 02:15 hod.)

Podľa informácii na sociálnych sieťach sa dráma skončila pred druhou hodinou nadránom. Rukojemníčka aj muž prežili. Hovorca polície potvrdil, že na mieste boli okrem množstva policajtov všetky záchranné zložky vrátane špeciálnej jednotky a vyjednávacieho tímu.

 

 

Pôvodný článok 

Podľa zatiaľ nepotvrdených informácií mal muž krátko predtým usmrtiť pravdepodobne svojich rodičov. Prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník bližšie informácie vzhľadom na aktuálnu situáciu poskytnúť nemohol. Polícia bude podľa jeho slov informovať po ukončení zásahu.

 

Dráma sa odohráva v Kežmarku kde muž mal údajné dobodať svojich rodičov následne pustiť plyn a isť do obchodu kde stále drží rukojemníčku. Polícia už zaistila miesto činu.

 

Podľa informácií portálu Pluska podozrivého muža identifikovali ako 41-ročného Kežmarčana Ľudovíta Š. Muž je na invalidnom dôchodku a s rodičmi sa vraj často hádal.

 

Správu budeme aktualizoavať!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies