Rukojemnícka dráma v Ingolstadte sa po hodinách skončila

NETKY.SK • 19 August 2013, 18:50 • 2 min
Rukojemnícka dráma v Ingolstadte sa po hodinách skončila

BERLÍN - Ozbrojený stalker zadržiaval v pondelok na radnici bavorského mesta Ingolstadt celé hodiny dvoch mužov a jednu ženu. Ukončiť rukojemnícku drámu sa podarilo až v neskorých popoludňajších hodinách. Podľa polície sú všetci rukojemníci v poriadku, ich väzniteľ ostal rovnako nažive.

slovakia

left justify in out

V minulosti súdený 24-ročný muž má podľa polície už dlhšiu dobu veľké psychické problémy. Viac než rok údajne prenasledoval jednu zo zamestnankýň radnice, ktorú nakoniec v pondelok zajal. Muž ozbrojený pištoľou nemal podľa polície žiadne požiadavky. V nasadení bolo vyše 200 policajtov.

Nemecká Kresťanskodemokratická únia zrušila v súvislosti s incidentom v Ingolstadte predvolebné vystúpenie kancelárky Angely Merkelovej. Tá mala v popoludňajších hodinách prehovoriť na tamojšom volebnom zhromaždení spolu s bavorským premiérom Horstom Seehoferom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona