AKTUALIZOVANÉ: Rukojemnícka dráma v Česku! Ozbrojený muž držal v predajni ženu

NETKY.SK • 30 Jún 2021, 17:33 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ: Rukojemnícka dráma v Česku! Ozbrojený muž držal v predajni ženu

PRAHA - Muž ozbrojený črepinou z pohára držal v stredu pracovníčku predajne s tabakom v Českých Budějoviciach približne hodinu ako rukojemníčku.

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 30. júna 19:26

 

Sklenú črepinu jej držal pod krkom. Informoval o tom spravodajský portál TN.cz. Polícia pre zásah uzavrela časť českobudějovického námestia Přemysla Otakara II. Dráma s rukojemníčkou sa začala približne o tretej popoludní.

 

Krátko pred štvrtou hodinou policajti vnikli do predajne. Z obchodu vyniesli záchranári ženu na nosidlách. „Na mieste máme dostatočné množstvo síl a prostriedkov, a to policajtov zo zásahovej jednotky aj z hliadok a obvodného oddelenia České Budějovice a oddelenia hliadkovej služby," povedal pre TN.cz hovorca polície Milan Bajcura počas zásahu.

Mohlo by vás zaujímať: V Prahe došlo k streľbe, pri ktorej zomrela zamestnankyňa úradu. Podozrivý muž skončil v putách

 

Podľa hovorcu polície žena nebola v ohrození života, ani vážne zranená. O niečo neskôr polícia z obchodu vyviedla aj muža.

 

„Po zásahu Polície ČR si zranenú ženu stredného veku prevzali do starostlivosti záchranári. Žena utrpela ľahšie poranenia v oblasti krku a po ošetrení ju previezli do Traumacentra krajskej nemocnice. Nijaké ďalšie osoby neboli zranené," povedala hovorkyňa záchranárov Zuzana Fajtlová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona