FOTO Rukojemnícka dráma neďaleko londýnskeho Leicester Square

NETKY.SK • 25 Február 2016, 11:34 • 2 min
FOTO Rukojemnícka dráma neďaleko londýnskeho Leicester Square

LONDÝN – Včera vo večerných hodinách sa v blízkosti londýnskeho Leicester Square odohrávala rukojemnícka dráma. Muž ozbrojený nožom držal ženu v reštaurácii proti jej vôli.

slovakia

left justify in out

O 20.50 h bola do reštaurácii Bella Italia na Irving Street privolaná polícia, kde muž ozbrojený nožom držal ženu ako rukojemníčku. Metropolitná polícia informovala, že v reštaurácii sa v tom čase nachádzali ďalší dvaja ľudia. Polícia sa snažila spojiť s mužom, aby došlo k pokojnému vyriešeniu situácie.

Na sociálnych sieťach sa objavili fotografie zásahových jednotiek, ktoré dorazili na miesto a uzatvorili oblasť. Návštevníci okolitých reštaurácií museli zostať vnútri a polícia ich nepustila von, až kým sa situáciu nepodarilo vyriešiť. Polícia zadržala muža približne o 22.45 h.

 

Ľudia v blízkosti reštaurácie špekulovali, že muž, ktorý zadržiaval ženu proti jej vôli, je bývalý nespokojný zamestnanec.

Metropolitná polícia oznámila, že incident nesúvisel s terorizmom a situáciu sa podarilo rýchlo vyriešiť.

"Incident v reštaurácii na Irving Street bola vyriešená a muž bol zadržaný políciou," informoval hovorca polície. "Neboli hlásené žiadne zranenia."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies