Rudy Ndey je po operácii v stabilizovanom stave, oznámila CAF

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 17:32 • 2 min
Rudy Ndey je po operácii v stabilizovanom stave, oznámila CAF

KÁHIRA - Konžský futbalista Rudy Ndey zostáva vo vojenskom zdravotníckom zariadení Air Force Specialized Hospital v Káhire po pondelňajšej operácii vážnych zranení chrbtice a hlavy z nedeľňajšieho zápasu kontinentálnej klubovej súťaže African Confederation Cup.

slovakia

left justify in out

Je v stabilizovanom stave, v utorok to oznámila Africká futbalová konfederácia (CAF).

 

Rudy Guélord Bhebey-Ndey z klubu AC Léopards Dolisie sa zranil, keď pri hrozbe kolízie s brankárom domáceho tímu Zamalek Káhira Ahmedom el Shennawym inštinktívne urobil salto a dopadol na hlavu. 

 

 

CAF nezverejnila podrobnosti. "Dostáva všetku potrebnú starostlivosť," skonštatoval šéf príslušnej komisie CAF Boubakary Sidiki. 

 

Egyptské médiá s odvolaním sa na ošetrujúcich lekárov referujú, že 29-ročný útočník a kapitán svojho mužstva Ndey si pomliaždil miechu, mal dýchacie ťažkosti a utrpel aj krvácanie do mozgu. Doktor Salah Abdel-Khalek pre jednu z miestnych rozhlasových staníc povedal, že Ndeyovi na jednotke intenzívnej starostlivosti pomáhajú dýchať prístroje. Zamalek v komuniké deklaroval, že prevezme finančné náklady na liečbu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona