Rudimental zverejnili skladbu Never Let You Go

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 12:23 • 2 min
Rudimental zverejnili skladbu Never Let You Go

LONDÝN - Britská formácia Rudimental zverejnila skladbu Never Let You Go. Novinka by sa mala nachádzať na druhom albume, ktorého názov ani termín vydania zoskupenie zatiaľ neprezradilo. Na očakávanej štúdiovke sa podieľali napríklad Ella Eyre, John Newman alebo Ed Sheeran.

slovakia

left justify in out

Londýnska formácia Rudimental, ktorú tvoria Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor a DJ Locksmith, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. Do širšieho povedomia sa dostali v roku 2012 vďaka skladbe Feel The Love, ktorú nahrali s Johnom Newmanom. Pieseň sa umiestnila na prvej priečke britského singlového rebríčka a formácia vďaka nej získala nomináciu na BRIT Award. V apríli 2013 vydali debutovú štúdiovku Home, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú okrem spomínanej skladby Feel The Love aj single Spoons, Not Giving In, Right Here, Free, Powerless, Give You Up alebo tiež hit Waiting All Night (feat. Ella Eyre), za ktorý získali BRIT Award. Tento rok by mali vystúpiť na festivale Colours of Ostrava, ktorý sa uskutoční od 16. do 19. júla v areáli Dolných Vítkovic.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies