Rüdiger v Ríme po pristátí so šálom miestneho AS

NETKY.SK • 18 August 2015, 11:29 • 2 min
Rüdiger v Ríme po pristátí so šálom miestneho AS

RÍM - Nielen meno Slováka Norberta Gyömbéra sa v ostatných dňoch spája s talianskym futbalovým klubom AS Rím. Rimania sa okrem 23-ročného Revúčana zamerali aj na iného reprezentačného obrancu. Ich "vyvoleným" je Antonio Rüdiger z VfB Stuttgart.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročného beka so skúsenosťami z nemeckého národného tímu spájali počas letného prestupového obdobia s rôznymi klubmi (VfL Wolfsburg, FC Chelsea, Atlético Madrid), ale v pondelok sa objavil v talianskej metropole. Na jednej z fotografií sa objavil usmievajúc v ruke so šálom AS Rím, nechýbala ani klubová šiltovka vicemajstra Serie A a ľudí navôkol zdravil slovami: "Forza Roma."

 

Podľa správy v stuttgarter-nachrichten.de chýba k zrealizovaniu prestupu len lekárska prehliadka hráča, ktorý je po operácii kolena. V denníku Gazzetta dello Sport informovali, že Rüdiger ju podstúpi v utorok. Stuttgart žiadal za talentovaného stopéra odstupné vo výške 18 miliónov eur, teraz by sa mohol uspokojiť aj s čiastkou okolo 15 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies