Ručinský sa rozhodol pokračovať v kariére

NETKY.SK • 11 September 2014, 10:42 • 2 min
Ručinský sa rozhodol pokračovať v kariére

LITVÍNOV - Olympijský víťaz v hokeji z Nagana 1998 Martin Ručinský sa rozhodol pokračovať ďalší rok v kariére.

slovakia

left justify in out

Trojnásobný majster sveta si bude obliekať dres Litvínova. Bude to už jeho 27. ročník v seniorskom hokeji. V marci oslávil 43. narodeniny. Nad pokračovaním kariéry dlhšie váhal, definitívne sa rozhodol dva dni pred začiatkom českej extraligy. Na ľade sa v litvínovskom drese stretne s dlhoročným kamarátom Jiřím Šlégrom.

Obom hokejistom je dokopy 86 rokov. "Znie to hrozne. Chlapci si z toho už robili srandu, ale to bolo, je a bude. Niekedy sa tomu aj zasmejem, keď ma nazvú dedkom," prezradil v rozhovore pre hokej.cz Ručinský, ktorý v uplynulom ročníku českej extraligy v 45 stretnutiach nazbieral 27 bodov za dvanásť gólov a pätnásť asistencií. Ručinského pred 23 rokmi draftoval v prvom kole do NHL Edmonton, v profilige strávil väčšinu kariéry. V NHL odohral 998 zápasov, Česko reprezentoval na piatich svetových šampionátoch a troch zimných olympijských hrách. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies