Ručinský a Židlický nepomôžu Česku na MS

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 12:00 • 2 min
Ručinský a Židlický nepomôžu Česku na MS

PRAHA - Českej hokejovej reprezentácii nepomôžu na majstrovstvách sveta v Prahe skúsení harcovníci Martin Ručinský a Marek Židlický. Čerstvý majster ČR Ručinský hral vo finále extraligy so zraneným ramenom len s pomocou liekov a injekcií.

slovakia

left justify in out

Po vyšetreniach u fyzioterapeuta Pavla Kolářa vzdal účasť na domácom šampionáte. "Zdravotný stav Martina Ručinského nie je taký, aby garantoval, že môže v stopercentnom stave a výkonnosti štartovať na majstrovstvách sveta. Bolo by to riskantné aj pre jeho zdravie v budúcnosti," uviedol na margo 44-ročného veterána podľa webu iDnes.cz Kolář.

 

Židlický chýbal Detroitu v rozhodujúcom siedmom zápase série prvého kola play-off NHL proti Tampe pre otras mozgu zo šiesteho duelu. Tridsaťosemročný bek sa už ospravedlnil z účasti trénerovi Vladimírovi Růžičkovi. Na českej súpiske sú momentálne traja brankári, osem obrancov a pätnásť útočníkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies