Ruch Chorzów podpísal zmluvu s brankárom Putnockým

NETKY.SK • 20 Január 2015, 21:44 • 2 min
Ruch Chorzów podpísal zmluvu s brankárom Putnockým

CHORZÓW - Poľský futbalový klub Ruch Chorzów definitívne získal do kádra slovenského brankára Matúša Putnockého. Informovala o tom oficiálna stránka Ruchu s dôvetkom, že 30-ročný gólman podpísal s vedením klubu zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny s ročnou opciou pre Chorzów.

slovakia

left justify in out

"Veľmi sa teším, že sme prestup do Ruchu dotiahli. Je to pre mňa nová výzva. Od svojich kolegov som počul, že poľská liga je kvalitná, chcel som si vyskúšať zahraničnú súťaž," skonštatoval pre klubový web Putnocký. 

 

Prešovský rodák Putnocký nahradí v Chorzówe doterajšiu jednotku medzi tromi žrďami Krzysztofa Kaminského, ktorý odišiel do Japonska. Putnocký stál na jeseň v bránke Ružomberka v šiestich dueloch, mužstvo v nich vyťažilo osem bodov. V minulosti člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie si predtým spravil dobré meno v Košiciach a v Slovane Bratislava, krátko hosťoval aj v Nitre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies