Zúrivú Ruby Rose vyhodili z reštaurácie: Po obsluhe hádzala jedlo

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 15:28 • 2 min
Zúrivú Ruby Rose vyhodili z reštaurácie: Po obsluhe hádzala jedlo

BRATISLAVA - Austrálsku herečku, modelku a dídžejku Ruby Rose vyhodili v piatok z reštaurácie Rebellion Bar and Urban Kitchen v New Orleans, pretože po obsluhe hádzala hranolčeky.

slovakia

left justify in out

Rodáčku z Melbourne rozzúrilo pridlhé čakanie na jedlo. "Správala sa, akoby mala záchvat. Bola hrozná. Bolo to vôbec prvýkrát, čo som musel niekoho požiadať o odchod. A bola to práve Ruby Rose," vyjadril sa na adresu 30-ročnej hviezdy majiteľ spomínaného podniku Seung Hong.


"Môj asistent, manažér a ja sme si rezervovali miesta na večeru pred mojou show v New Orleans. Čakali sme 60 minút na hranolčeky a viac ako 90 minút na jedlo, ktoré sme nakoniec ani nedostali. Keď som sa na to spýtala, barman nám ponúkol drinky. Vysvetlila som mu, že abstinujem a poďakovala som," opísala situáciu Rose na sociálnej sieti Facebook.

 

"Potom mal drzé a vulgárne komentáre. A keď niekto hanlivo vtipkuje na adresu mojej triezvosti, na ktorej som tak dlho pracovala, je ťažké nezareagovať emotívne," vysvetlila svoje správanie sa herečka.


Ruby Rose Langenheim začínala ako moderátorka v austrálskej MTV, neskôr sa začala venovať aj modelingu a herectvu. Je známa napríklad zo seriálu Orange Is the New Black (2013), kde sa v tretej sérii predstavila ako väzenkyňa Stella Carlin.

 

Okrem toho si zahrala aj v snímke Around the Block (2013) a na budúci rok sa predstaví v snímkach Resident Evil: The Final Chapter, xXx: The Return of Xander Cage a pokračovaní trileru John Wick (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies