Ruby Rose a Phoebe Dahl zrušili zásnuby

NETKY.SK • 15 December 2015, 10:27 • 2 min
Ruby Rose a Phoebe Dahl zrušili zásnuby

CANBERRA - Austrálska modelka a herečka Ruby Rose a návrhárka Phoebe Dahl zrušili zásnuby. Ako pre magazín People uviedol nemenovaný zdroj z okolia páru, dvojica sa rozišla v dobrom, pričom dôvodom rozchodu bolo časté cestovanie, pre ktoré nemohli byť často spolu. Dvadsaťdeväťročná Rose sa s vnučkou spisovateľa Roalda Dahla zasnúbila v marci minulého roka.

slovakia

left justify in out

Ruby Rose Langenheim začínala ako moderátorka v austrálskej MTV, neskôr sa začala venovať aj modelingu a herectvu. Je známa napríklad zo seriálu Orange Is the New Black (2013), kde sa v tretej sérii predstavila ako väzenkyňa Stella Carlin. Okrem toho si zahrala aj v snímke Around the Block (2013) a tento mesiac dokončila nakrúcanie filmu Resident Evil: The Final Chapter. Predstaví sa tiež v pripravovanom pokračovaní trileru John Wick (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona