RTVS odmieta politický tlak a kritiku zo strany SaS

NETKY.SK • 28 Jún 2017, 21:23 • 2 min
RTVS odmieta politický tlak a kritiku zo strany SaS

BRATISLAVA - RTVS dlhodobo odmieta a odsudzuje akékoľvek politické tlaky a útoky na redaktorov spravodajstva, ktorí dlhodobo ukazujú svojou prácou vysokú profesionalitu, čo sa odráža aj na dôvere divákov a poslucháčov. Tento postoj deklaruje verejnoprávny vysielateľ aj v reakcii na dnes medializovanú kritiku zo strany SaS.

slovakia

left justify in out

"Spravodajstvo RTVS postupuje a bude vždy postupovať v súlade so štatútom programových pracovníkov bez ohľadu na kritiku politických strán," zdôraznila v tejto súvislosti PR manažérka RTVS Dominika Šulková.

 

Opozičná SaS dnes prezentovala svoju nespokojnosť s obsahom spravodajstva RTVS. Liberáli majú pocit, že od voľby nového generálneho riaditeľa sa správy RTVS pretvorili na PR agentúru vládnej koalície. Zo svojej pozície apelujú na zachovanie nestrannosti, objektívnosti a vyváženosti spravodajstva RTVS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies