Sulík si želá, aby sa vláda rozpustila, Pollák zmeny v rómskej problematike

NETKY.SK • 1 Január 2014, 12:31 • 2 min
Sulík si želá, aby sa vláda rozpustila, Pollák zmeny v rómskej problematike

BRATISLAVA - Šéf SaS Richard Sulík si do nového roka 2014 želá, aby sa vláda SR čo najskôr rozpustila.

slovakia

left justify in out

Keďže, ako tvrdí, pri 83 Kolesíkoch je to nereálne prianie, želá si, aby kabinet Roberta Fica (Smer-SD) už dovládol a neprijímal žiadne zmeny. "Lebo to nefunguje. A po voľbách v roku 2016 nech sa pracú, to im želám," uviedol.

Pre svoju stranu by si Sulík prial úspech v tohtoročných voľbách do Európskeho parlamentu. "Eurovoľby budú mať najvyššiu prioritu," povedal. Osobne je spokojný a bol by rád, keby "to zostalo tak, ako to je".

Poslanec za OĽaNO a rómsky splnomocnenec vlády Peter Pollák si zas želá, aby vláda urobila zásadné zmeny v rómskej problematike. Tiež by chcel, aby prezidentské voľby dopadli v prospech Slovenska. Osobne si praje veľa zdravia pre svojich blízkych a pre všetkých ľudí.

Podpredsedovia Mosta-Híd a SDKÚ-DS Zsolt Simon a Jozef Mikuš si želajú, aby sa začali riešiť reálne problémy ľudí. "Želám si, aby sa politika začala skutočne orientovať smerom k občanom. Pretože mám dojem, že sa zaoberáme viac virtuálnymi problémami, a nie tými reálnymi," povedal Simon.

"Politicky by som si prial, aby sa politická scéna začala venovať tomu, čo od nej občania očakávajú, hlavne ich problémom. A menej šarvátok a súbojov, ktoré v týchto časoch prevládajú," poznamenal Mikuš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona