Rozvod bol strašný, priznala Scarlett Johansson

NETKY.SK • 16 Apríl 2012, 15:12 • 2 min
Rozvod bol strašný, priznala Scarlett Johansson

Rozvod bol strašný, priznala Scarlett Johansson - Celebrity Americká herečka Scarlett Johansson prezradila, že svoj rozvod s hercom Ryanom Reynoldsom znášala ťažko. Bolo to strašné.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Scarlett Johansson prezradila, že svoj rozvod s hercom Ryanom Reynoldsom znášala ťažko. "Bolo to strašné. Naozaj vás to rozhádže. Myslíte si, že váš život pôjde istou cestou, a potom sa to z rôznych dôvodov nepodarí," vysvetlila pre magazín Vogue. "Bolo to niečo, o čom som si myslela, že to nikdy nespravím. A nedokážete to ovládať. Nikto vám nevie dať správnu odpoveď, nikdy to nie je to, čo chcete počuť. Je to veľmi osamelá záležitosť. Istým spôsobom je to najviac osamelá vec, akú kedy spravíte," vyjadrila sa. Podľa jej slov však neľutuje, že sa vydala a svoj vzťah so známym hercom označila za krásny.

Filmová hviezda tiež hovorila o svojom terajšom partnerovi, ktorý sa nepohybuje v šoubiznise a vzťah s celebritou je pre neho niečo, čo sa musel naučiť zvládať. "Musí to byť pre neho veľmi zvláštne," priznala. Spomínala aj na chvíle, ktoré zažívala, keď sa na internete objavili jej súkromné fotografie, na ktorých je nahá. "Keď zverejnili tie fotky, šla som na večeru a myslela som si: 'Dopekla, všetci títo ľudia videlo moje...' To je strašné," povedala.

Scarlett Johansson debutovala v roku 1994 vo filme North. V roku 1997 si vyslúžila nomináciu na Independent Spirit Award za ženský herecký výkon v hlavnej úlohe drámy Manny & Lo (1996). Medzinárodne známou sa stala vďaka romantickej dráme Zaklínač koní (1998), v ktorej si zahrala po boku Kristin Scott Thomas a Roberta Redforda. Známa je aj z filmov Stratené v preklade (2003), Dievča s perlou (2003), Match Point - Hra osudu (2005), Dokonalý trik (2006), Čierna Dahlia (2006), Vicky Cristina Barcelona (2008), Kráľova priazeň (2008) či Nie je z teba až tak paf (2009). Za herca Ryana Reynoldsa sa vydala v roku 2008, rozviedli sa vlani. Následne spôsobil mediálny rozruch jej údajný vzťah s 51-ročným držiteľom Oscara Seanom Pennom.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona