Rozvedení Doug Hutchison a Courtney Stodden sa chcú opäť vziať

NETKY.SK • 12 August 2014, 14:02 • 2 min
Rozvedení Doug Hutchison a Courtney Stodden sa chcú opäť vziať

USA - Americký herec Doug Hutchison a jeho bývalá manželka Courtney Stodden sa chcú znovu vziať.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročná rodáčka z Tacomy vo Washingtone o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Courtney si uvedomila ako veľmi má Douga rada. Skutočne milujú jeden druhého a chcú byť spolu,“ doplnila speváčku jej matka a manažérka Krista Keller v rozhovore pre portál Foxnews.com. Keller tiež priznala, že jej dcéra sa po rozvode stretávala aj s inými mužmi. Práve vďaka tomu si však podľa matky uvedomila, že jediný, s kým chce naozaj byť, je jej bývalý manžel. Svadba by sa mala uskutočniť ešte v priebehu tohto roka.

 

Dvojica sa po prvý raz zosobášila 20. mája 2011 v Las Vegas, pričom nevesta mala vtedy 16 rokov a ženích o 35 rokov viac. „Courtney a Doug sa rozhodli legálne rozísť. Courtney sa vydala v mladom veku. Teraz, keď má 19 rokov, by rada rozvíjala svoj život ako slobodná, dospelá osoba,“ vyhlásili vlani v novembri pre denník Daily Mail zástupcovia dvojice. K rozvodu sa vtedy vyjadrili aj manželia. „Obaja sa navzájom veľmi ľúbime a prajeme tomu druhému šťastie. Aj naďalej budeme najlepšími priateľmi,“ uviedli. 

 

Päťdesiatštyriročný Doug Hutchison je známy najmä ako Percy Wetmore z filmu Zelená míľa (1999), ale aj zo seriálu Nezvestní (2004 - 2010), v ktorom si zahral Horacea Godspeeda. Účinkoval tiež v seriáloch Akty X (1993 - 2002), 24 (2001 - 2010) či C.S.I.: Kriminálka Las Vegas (2000). Zahral si aj vo filmoch ako Batman a Robin (1997), Con Air (1997) alebo Návnada (2000). Courtney Stodden sa snaží preraziť ako country-popová speváčka. Na konte má single Car Candy, Crazy, Don't Put It On Me Girl či Reality.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona