Roztržku v reštaurácii neprežil profesionálny vojak, zomrel po zákroku polície!

NETKY.SK • 24 Apríl 2013, 12:55 • 2 min
Roztržku v reštaurácii neprežil profesionálny vojak, zomrel po zákroku polície!

BRATISLAVA - Incident v trebišovskej reštaurácii neprežil jeden z profesionálnych vojakov. Zomrel po zákroku štátnej polície. Informuje o tom portál noviny.sk.

slovakia

left justify in out

Incident sa podľa portálu odohral v reštaurácii, ktorá sa nachádza tesne vedľa hlavnej ulice v Trebišove. Približne o polnoci tu mal jeden z hostí obťažovať čašníčku a tá potom privolala policajnú hliadku. Noviny.sk informujú, že po zásahu zostal ležať na zemi mŕtvy 40-ročný muž. Neskôr sa ukázalo, že ide o profesionálneho vojaka.

Hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel pre TASR potvrdil, že košickí záchranári dostali hlásenie o incidente v Trebišove v utorok o 22.50 h. „Na miesto okamžite vyrazila sanitka so záchranármi, ktorí zistili, že v reštaurácii leží 40-ročný muž a nejaví známky života,“ povedal Chmel.

Najpravdepodobnejšou príčinou smrti profesionálneho vojaka, ktorý zomrel v utorok (23. 4.) v noci v trebišovskej reštaurácii Berehov, bola bližšie nešpecifikovaná fatálna porucha rytmu srdca. S odvolaním sa na priebežnú správu z vykonanej pitvy to uviedla hovorkyňa Ministerstva vnútra Lucia Garajová s tým, že pri vonkajšej a vnútornej obhliadke tela boli zistené minimálne poranenia, ktoré nesúviseli s jeho úmrtím, ani smrť neurýchlili.

Garajová pripomenula, že policajná hliadka bola do reštaurácie vyslaná pre ohlásenú výtržnosť. Muž, ktorý sa jej dopustil, pri príchode hliadky už kľačal pred barom so zdvihnutými rukami. Následne bol vyzvaný k úhrade spôsobenej škody a aby opustil zariadenie, ten však fyzicky zaútočil na člena hliadky. Po ich výzvach, aby upustil od konania, mu policajti nasadili putá a následne sa upokojil.

Muža potom vyviedli do vestibulu, kde čakali na príchod rýchlej zdravotnej pomoci (RZP), nakoľko jeho príbuzní policajtom oznámili, že takého stavy už mal aj v minulosti a je potrebné mu podať nejaké lieky na upokojenie. "Viditeľné vonkajšie zranenia nemal, bol pri vedomí, v jeho prítomnosti boli aj príbuzní. Po príchode RZP sa zistilo, že je v bezvedomí a napriek ich úsiliu o obnovenie vitálnych funkcií došlo k jeho smrti. Prípad na mieste prevzal vyšetrovateľ inšpekcie ministerstva vnútra," dodala Garajová.

Ministerstvo obrany SR potvrdilo smrť slovenského vojaka. Podľa portálu noviny.sk predchádzal úmrtiu vojaka zákrok policajnej hliadky. „Môžeme potvrdiť úmrtie príslušníka Ozbrojených síl Slovenskej republiky. Ide o vojaka II. stupňa z útvaru v Trebišove," povedala hovorkyňa rezortu obrany Martina Balleková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies