Roztržka na trhu v Káhire: Streľba, oheň a 15 mŕtvych!

NETKY.SK • 30 Júl 2013, 06:29 • 2 min
Roztržka na trhu v Káhire: Streľba, oheň a 15 mŕtvych!

KÁHIRA - Najmenej 15 ľudí prišlo v pondelok o život pri incidente medzi dvoma skupinami predávajúcich na trhu v egyptskom hlavnom meste Káhira. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na miestne zdroje.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry MENA k roztržke došlo vo večerných hodinách, keď istý obchodník spustil paľbu z automatickej pušky na dve osoby, ktoré si pred jeho obchodom rozložili svoj vlastný tovar. Dvojica strelným ranám namieste podľahla.

Kolegovia zavraždenej dvojice následne podpálili mužov obchod, v ktorom sa skrýval so svojimi 12 pracovníkmi. Pri požiari všetci uhoreli. Prestrelka, ako aj podpaľačská pomsta na starom káhirskom predmestí Moskí sú ďalšou ukážkou zločinnosti v krajine.

Počas dva roky trvajúceho politického rozvratu došlo k výraznému rozšíreniu vlastníctva zbraní medzi obyvateľstvom, pričom polícia nie je schopná zabrániť stále narastajúcemu násiliu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies