Roztomilé mrchy budú mať filmové pokračovanie

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 13:03 • 2 min
Roztomilé mrchy budú mať filmové pokračovanie

BRATISLAVA - Seriál Roztomilé mrchy (2010) sa možno dočká filmového pokračovania.

slovakia

left justify in out

Výkonná producentka Marlene King pripustila, že o snímke rokujú. "Jednoznačne je to koniec Roztomilých mŕch v takej forme, ako ich poznáme dnes - na televíznych obrazovkách," vyjadrila sa pre portál HollywoodLife.com. "O filme sa hovorí, ale zatiaľ nemáme žiadne dátumy ani nič podobné. Dúfame, že sa to podarí," prezradila 54-ročná rodáčka z nemeckého Regensburgu.

 

Ďalšou možnosťou je podľa Marlene King spin-off seriálu, nad ktorým zatiaľ iba uvažovala. "Cítim však, že už prišiel čas ukončiť ten príbeh, ktorý sme začali pred siedmimi rokmi," vysvetlila.


V centre príbehu dramatického seriálu Roztomilé mrchy sú štyri kamarátky, ktoré čelia anonymnému nepriateľovi. Ten sa vyhráža, že odhalí ich najtemnejšie tajomstvá. Tie poznala aj ich ďalšia priateľka, ktorú však našli mŕtvu.

 

Siedma sezóna seriálu, ktorý vysiela americká televízia ABC Family, bude zároveň jeho poslednou.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies