Roztomilé jahňatá predpovedali výsledky víkendových zápasov Premier League

NETKY.SK • 19 Apríl 2014, 13:00 • 2 min
Roztomilé jahňatá predpovedali výsledky víkendových zápasov Premier League

LONDÝN – Veľkonočné sviatky sú tu a v Premier League to znamená, že je tu finále a do konca sezóny zostáva už iba zopár kôl.

slovakia

left justify in out

Počas aktuálnej sezóny sme boli svedkami niekoľkých prekvapení a zvratov, ktoré nie vždy boli príjemnými. Boj o titul stále trvá a nie je jasné, kto sa nakoniec stane majstrov Anglicka v sezóne 2013/14 rovnako ako nie je rozhodnuté o vypadávajúcich.

 

Tento víkend sú na programe ďalšie zápasy, ktoré nám opäť priblížia finálnu podobu tabuľky a najväčšieho favorita na titul, ale rovnako sa to môže ešte viac zamotať. Nikto nevie ako to cez víkend skončí a čo sa všetko môže stať. Teda takmer nikto...

 

Podľa anglického denníku Metro, by o výsledkoch niečo mohli tušiť roztomilé veľkonočné jahňatá zo Sussexu, ktoré si počas tohto týždňa obliekli dresy niektorých tímov Premier League a odohrali spolu zápasy piatich proti piatim. Tu sú výsledky a zároveň predpovede, ktoré z týchto zaujímavých zápasov vzišli:

 

Everton – Manchester United 1:0

Liverpool – Norwich City 1:0

Chelsea – Sunderland 1:0

 

Nepadalo veľa gólov, avšak Demba Ba v drese Chelsea pokračoval v dobrej forme a opäť rozvlnil sieť, zatiaľ čo útočník Norwichu Ricky van Woolsvinkel opäť zahadzoval šance. Everton svojmu bývalému trénerovi ukázal, že stojí na zlej strane, keď sa presadil Romelo Lukaku. :)

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies