Rozštvrtil dve ženy, odsúdili ho na doživotie

NETKY.SK • 5 Marec 2018, 20:30 • 2 min
Rozštvrtil dve ženy, odsúdili ho na doživotie

LIPSKO - Súd v nemeckom Lipsku uložil v pondelok trest doživotného väzenia 39-ročnému mužovi, ktorého uznal za vinného zo zavraždenia dvoch žien a rozštvrtenia ich tiel. Zatiaľ neprávoplatne odsúdeného muža mongolského pôvodu zatkli vlani vo februári, pričom sa k uvedeným zločinom priznal, uviedla agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Zadržaný pripustil, že v apríli 2016 uškrtil 43-ročnú ženu z Portugalska v jej byte v Lipsku, na čo rozdelil jej telo na časti, ktoré vhodil do rieky Elster. Priznal sa aj k tomu, že neskôr v tom istom roku zavraždil 40-ročnú Nemku, ktorej rozštvrtené telo skončilo v domovom odpade, záchode a dome určenom na zbúranie.

 

Vzhľadom na závažnosť týchto zločinov súd vylúčil možnosť predčasného prepustenia odsúdeného po 15 rokoch. Podľa sudcu totiž nemal nijaký dôvod na to, aby ženy zabil a spôsobil tým zdrvujúce utrpenie nielen im, ale aj ich rodinám.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona