Rozruch na kráľovskom dvore: Vojvodkyňa Kate je vraj opäť tehotná?!

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 18:30 • 2 min
Rozruch na kráľovskom dvore: Vojvodkyňa Kate je vraj opäť tehotná?!

LONDÝN - Špekulácie o novom tehotenstve manželky britského princa Williama Kate uzreli svetlo sveta v austrálskej bulvárnej tlači len krátko pred prvými narodeninami ich prvorodeného synčeka, princa Georgea.

slovakia

left justify in out

Magazín New Idea priniesol informáciu Jessicy Hayovej, niekdajšej spolužiačky vojvodkyne z Cambridgea, ktorá asi osem mesiacov pred narodením malého Georgea a krátko pred oficiálnym potvrdením kráľovského dvora o tehotenstve Kate poskytla podobnú informáciu tomu istému periodiku.
     

Hovorca kráľovského paláca nekomentoval jej najnovšie tvrdenia o tom, že od viacerých priateľov mladej dvojice počula o ďalšom tehotenstve, ktoré naznačujú aj zaoblená tvár a ľahko zmenený účes Kate, údajne opäť očakávajúcej prírastok.
     

Bez ohľadu na pravdepodobnosť tejto informácie však niektoré britské stávkové kancelárie už prijímajú stávky na termín oznámenia tehotenstva, pričom záujemcovia vraj do týchto stávok investovali relatívne mnoho peňazí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies