Rozpačitý debut Kloppa na Anfield: Poučný zápas

NETKY.SK • 23 Október 2015, 10:26 • 2 min
Rozpačitý debut Kloppa na Anfield: Poučný zápas

LIVERPOOL - Futbalisti FC Liverpool nedopriali novému trénerovi Jürgenovi Kloppovi víťazstvo ani v druhom zápase. Po výsledku 0:0 s Tottenhamom v domácej súťaži "the Reds" iba remizovali vo štvrtkovom zápase 2. kola Európskej ligy UEFA 2015/2016 proti Rubinu Kazaň 1:1.

slovakia

left justify in out

Domáci pôsobili rozpačitým dojmom a nevyužili ani takmer hodinú presilovku o jedného hráča. Od 15. minúty prehrávali, keď v drese tímu z Tatarstanu skóroval Marko Devič. Krátko po vylúčení Olega Kuzmina síce vyrovnal Emre Can, ale viac gólov už Liverpool nepridal. V strede domácej obrany odohral celý zápas aj kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel, v 35. minúte dostal žltú kartu.

 

Kloppa pri príchode na trávnik pri jeho debute na štadióne Anfield čakalo búrlivé prijatie. Po zápase priznal, že to bola tá lepšia časť zo štvrtkového večera. "Ďakujem fanúšikom za prijatie. Potešilo ma to viac ako hra nášho mužstva. Bol to ťažký a poučný zápas, vylúčenie súperovho hráča nám paradoxne viac uškodilo ako pomohlo. Hostia sa potom sústredili výhradne na obranu, proti ktorej sme sa nedokázali presadiť. Čaká nás ešte veľa práce," povedal Klopp pre denník Liverpool Echo.

 

Liverpool dosiahol v aktuálnej sezóne EL tretiu remízu za sebou, s troma bodmi mu patrí v tabuľke B-skupiny druhá priečka za vedúcim Sionom. Odveta štvrtkového súboja je na programe 5. novembra v Kazani.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona