Rozpačitá premiéra Martineza na lavičke Belgicka, diváci ho vypískali

NETKY.SK • 2 September 2016, 10:20 • 2 min
Rozpačitá premiéra Martineza na lavičke Belgicka, diváci ho vypískali

BRUSEL - Neúspešnú premiéru na lavičke belgickej futbalovej reprezentácie má za sebou Roberto Martinez. Jeho noví zverenci vo štvrtok večer v Bruseli nestačili na Španielov a v prípravnom dueli prehrali 0:2. Diváci na Štadióne Kinga Baudouina dali najavo svoju nespokojnosť a mužstvo po záverečnom hvizde vypískali.

slovakia

left justify in out

Belgičania pod vedením španielskeho kouča, ktorému robí asistenta francúzska legenda Thierry Henry, predviedli mdlý výkon. Počas 90 minút vyslali na bránu jedinú strelu, na držanie lopty prehrali 37%-63%. Triumf hostí režíroval David Silva. Stredopoliar Manchestru City otvoril skóre po polhodine hry, druhý gól pridal v 62. minúte z pokutového kopu. Na rozdiel od Martineza sa tak vydarila premiéra jeho náprotivkovi Julenovi Lopeteguimu, ktorý pri španielskom tíme nahradil Vicenteho del Bosqueho.

 

"Tento výsledok prakticky nič neznamená. Bola to len príprava. Od hráčov budem vyžadovať, aby reprezentačný dres nosili s hrdosťou a vášňou," povedal Martinez po štvrtkovej prehre.

 

Belgičanov už v utorok čaká štart do kvalifikácie MS 2018, ich prvým súperom v H-skupine bude Cyprus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona