Rozlúčte sa so starým rokom a privítajte ten nový

NETKY.SK • 31 December 2014, 22:14 • 2 min
Rozlúčte sa so starým rokom a privítajte ten nový

BRATISLAVA - Dnes slávime koniec roka zvaný Silvester, pretože sa tak volal pápež, ktorý žil v 4. Storočí a dnes je to jeho sviatok. Ku oslavovaniu to však nepotrebujeme vedieť. Pre nás je dôležité, že zajtra začína ďalší rok, so všetkými svojimi radosťami i strasťami, úspechmi aj sklamaním.

slovakia

left justify in out

Bilancovať za všetkých nie je možné, to musí urobiť každý sám. Výsledky budú rôzne. Pre niekoho patril tento rok medzi tie šťastné a niekto sa zase teší, že začne nový.

 

S novým rokom prichádzajú aj nové očakávania, želania a samozrejme predsavzatia.

 

Poradíme Vám. Nestanovujte si hneď nedosiahnuteľné veľké ciele pretože budete sklamaní ak sa vám ich nepodarí hneď splniť. Čo tak ísť radšej na všetko postupne ale s istotou?

 

Do polnoci chýba už len niekoľko hodín a preto si rozlúčku s rokom 2014 užite tak ako sa patrí. Či už tento večer trávite doma alebo v spoločnosti. Všetko má svoje čaro a len vy viete čo vás robí šťastným.

 

My sa vám chceme poďakovať za vašu priazeň v tomto roku a veríme, že nám zostanete verní aj v tom budúcom.

 

Do roku 2015 vám želáme najmä ľudí, ktorí vás robia štastnými, zdravie, lásku a aby tento rok bol práve vaším rokom splnených prianí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies