Rozlúčka so slobodou sa kvôli nevydarenému žartu skončila tragicky

NETKY.SK • 26 December 2016, 10:23 • 2 min
Rozlúčka so slobodou sa kvôli nevydarenému žartu skončila tragicky

LONDÝN - Partia mužov sa tešila na rozlúčku so slobodou, ale to netušili čo spôsobí ich žart, ktorý stál svedka ženícha život.

slovakia

left justify in out

Mladíci sa vydali s loďou na výlet po rieke. Neskôr zakotvili, aby sa mohli baviť, jesť a piť. Vymýšľali rôzne žartíky, aby sa pobavili, keby tušili čo sa stane nikdy by to nespravili.

 

Svedok ženícha menom Nishanthan Gnanathas z Londýna († 31) si užíval s priateľmi a popíjal svoje prvé pivo. Jeho kamarátov nenapadlo nič iné ako ho hodiť cez palubu. Všetko vopred konzultovali s kapitánom lode a ten usúdil, že je to bezpečné.

 

"Nish stál vedľa mňa. Išiel si pre telefón, ale povedali sme mu, že ho vyfotíme my. Hneď sme ho ale zdvihli a hodili cez palubu. Myslím, že sa pri tom udrel o bok lode. Neviem, či hlavou alebo telom, ale v každom prípade som počul veľkú ranu. A potom sa stratil pod hladinou, "povedal Andre Van Eck.
 

Keď kamaráti hodili Nishanthana cez palubu už sa nevynoril. Skočili za ním a snažili sa ho nájsť, ale márne. 

Mladý muž si zrejme pri páde do vody udrel o loď hlavu a stratil vedomie. Následne sa utopil. Jeho telo hľadali záchranári dlhé štyri dni.

 

Podľa patológa sa mladý muž utopil, nevedel ale určiť, či utrpel nejaké zranenia hlavy. Celý prípad bol uzavretý ako nešťastná náhoda.
 

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies