Rozkol v slovenskom hokeji pokračuje: Podpis memoranda medzi SZĽH a rebelujúcimi hráčmi sa odkladá

NETKY.SK • 21 September 2015, 15:21 • 2 min
Rozkol v slovenskom hokeji pokračuje: Podpis memoranda medzi SZĽH a rebelujúcimi hráčmi sa odkladá

BRATISLAVA - V pondelok 21. septembra mal dať bodku za rozkolom v slovenskom hokeji podpis memoranda medzi vedením Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) a početnou skupinou hráčov žiadajúcou zmeny vo fungovaní riadiaceho orgánu.

slovakia

left justify in out

Z tohto termínu však zišlo a najnovšie akt naplánovali s týždňovým oneskorením. Podľa oficiálnej zväzovej stránky hral proti časový faktor. "Pre krátkosť času zo strany hráčov, ktorí si potrebujú memorandum dôkladne naštudovať, nebolo možné podpísať dokument v pondelok ráno, ako bolo avizované. Veríme, že k dohode príde a obe strany budú spokojné. Obom táborom totižto záleží na tom, aby sa dohodli. Dúfam, že verejnosť budeme môcť čoskoro informovať o tom, že dohoda uzrela svetlo sveta," oznámil prezident SZĽH Igor Nemeček.

 

Základy zmierenia oboch táborov položili minulý týždeň vo štvrtok na stretnutí Igora Nemečka s trénerom slovenskej hokejovej reprezentácie Zdenom Cígerom, generálnym manažérom výberu Robertom Švehlom a zástupcom proreformnej skupiny Michalom Handzušom. Hráčov, ktorí hrozili bojkotom reprezentácie, presvedčila garancia zmeny stanov SZĽH a zvolania mimoriadneho kongresu. Bezprostredne po vyriešení krízovej situácie by mal Zdeno Cíger zverejniť členov svojho realizačného tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies