Rozhovor Winfreyovej s Armstrongom sledovalo 28 miliónov divákov

NETKY.SK • 23 Január 2013, 12:56 • 2 min
Rozhovor Winfreyovej s Armstrongom sledovalo 28 miliónov divákov

Rozhovor Winfreyovej s Armstrongom sledovalo 28 miliónov divákov - Ostatné športy Približne 28 miliónov divákov sledovalo minulý týždeň druhú časť rozhovoru Oprah Winfreyovej s Lanceom Armstrongom, pri ktorom sa americký cyklista priznal k užívaniu zakáza

slovakia

left justify in out

imgPribližne 28 miliónov divákov sledovalo minulý týždeň druhú časť rozhovoru Oprah Winfreyovej s Lanceom Armstrongom, pri ktorom sa americký cyklista priznal k užívaniu zakázaných látok, vrátane rastových hormónov a krvných transfúzií. Informovala o tom agentúra AP.

Podľa televíznej stanice Oprah Winfrey Network (OWN) videlo interview počas dvoch nocí pri televíznej obrazovke 12,2 miliónov Američanov a ďalších 15 miliónov ľudí mimo USA. K tomu treba pripočítať ďalších 800-tisíc ľudí, ktorí sledovali prenos na internetovom portáli Oprah.com. Druhú časť exkluzívneho rozhovoru, ktorý trval 2,5 hodiny, videli ľudia v 190 krajinách sveta.

V USA sledovanosť druhej časti oproti prvej poklesla. Kým štvrtkový televízny prenos videlo 3,2 milióna Američanov (4,3 mil. vrátane záznamov), piatkovú časť už len 2,4 milióna. Napriek obrovskej publicite sa rozhovor nestal najsledovanejším programom OWN, rekord drží rozhovor Winfreyovej s rodinou zosnulej Whitney Houstonovej z marca 2012, ktorý pritiahol k obrazovkám 3,5 milióna divákov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona