Rozhovor s najznámejším sériovým vrahom sľubuje poriadnu dávku vzrušenia. Omotá si okolo prsta aj vás?

NETKY.SK • 16 Júl 2021, 10:30 • 2 min
Rozhovor s najznámejším sériovým vrahom sľubuje poriadnu dávku vzrušenia. Omotá si okolo prsta aj vás?

Bol charizmatický, okúzľujúci, vedel to s ľuďmi, no do histórie sa vyryl ako jeden z najobávanejších amerických sériových vrahov. A verejnosť je dodnes jeho príbehom fascinovaná.

slovakia

left justify in out

Ted Bundy nie je určite nikomu neznámy. Vynecháme dlhé predstavovanie, pretože ste o ňom už určite niečo počuli. Jeho príbeh si v poslednej dobe získal množstvo rekonštrukcií. Nie je to nič prekvapivé, podobných prípadov tento svet veľa nezažil - Ted Bundy sa vyšetrovateľom priznal k tridsiatim vraždám v siedmych amerických štátoch.  

 

img


Jeho obeťami boli pekné mladé ženy, ktoré zvyčajne omráčil, znásilnil, zaškrtil a znásilnil ich mŕtve telo. K niektorým mŕtvym telám sa vracal opakovane a opakovane ich znásilňoval, kým mu v tom nezabránil až pokročilý rozklad. Niekoľkým mŕtvym odrezal hlavy. Takýchto prípadov si naozaj história veľa nepamätá. Bundyho výnimočnosť spočívala v tom, že bol dobrý manipulátor. Ak sa s ním rozprávate, nemáte pocit, že práve počúvate zvrátené monštrum. Pôsobí sebaisto, vyrovnanie a hlavne sympaticky. Túto šarmantnú stránku osobnosti pocítil hlavne agent FBI Bill Hagmaier, ktorý mal zaznamenávať Bundyho výpoveď a vymámiť z neho najväčšie množstvo infromácií.  

 

img

 

Nový filmový snímok sa zameriava predovšetkým na tento rozhovor, ktorý bol najviac zaznamenaný a neprehliadnuteľný. Autori filmu No Man of God mohli dialógy rekonštruovať slovo od slova.  

 

 

Elijah Wood sa ujal postavy agenta FBI. Postavu Bundyho zase prijal držiteľ ceny Emmy Luke Kirby Film No Man of God bol v júli uevedený na filmovom festivale Tribeca a dočkal sa pozitívnych ohlasov. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.  

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies