Rozhovor s manželom a otcom mŕtvych českých turistiek: Ľudia ho obviňujú z vraždy!

NETKY.SK • 7 August 2013, 12:42 • 2 min
Rozhovor s manželom a otcom mŕtvych českých turistiek: Ľudia ho obviňujú z vraždy!

HURGHADA – V utorok večer česká televízia Nova odvysielala exkluzívny rozhovor s Petrom Kamným (35), manželom a otcom dvoch mŕtvych českých turistiek Moniky (†36) a Klárky (†8), ktoré boli otrávené v egyptskej Hurghade.

slovakia

left justify in out

Kamný v rozhovore odmietol všetky obvinenia, že by bol vinný zo smrti svojej manželky a dcéry. „S ich smrťou nemám nič spoločné,“ povedal Kamný v rozhovore pre TV Nova. "Povedala mi, že jej je zle, a že dnes nepôjdeme na pláž. Ani vrátiť osušky. Zatiahla závesy a ľahli sme si. Povedal som jej, že ma tiež bolí brucho, tak zostaneme na izbe všetci traja. Viem, že manželka dala dcére antinal a sama si ho tiež dala. Ja som ho užil až dve hodiny potom,“ povedal Kamný v rozhovore.

"Sedel som na posteli a pozeral sa na manželku, ktorá ležala chrbtom ku mne, tak som si v jednu chvíľu všimol, že nemala nohavičky," povedal otec rodiny pre televíziu Nova a označil to za veľmi neobvyklé.

V rozhovore spomenul, že bol na recepciu pre vodu a zistil, že bola „reznutá“ kolou. Manželku a dcéru našiel mŕtve na posteli. Keď sa dotkol dcéry zistil, že je „studená a fialová“. „Dával som jej umelé dýchanie. Volal som na manželku nech mi pomôže, ale neodpovedala. Dobehol som k nej a mala otvorené ústa a oči. Bola tiež mŕtva,“ opísal celý incident Kamný.

Celý rozhovor však vyvolal vlnu teórii. Väčšina ľudí reagovala hlavne na Kamného prejav. Podľa jedného z čitateľov sa tváril „ako keby stratil peňaženku.“ Ďalší čitateľ vytkol Kamnému, že „v rozhovore spomína hlavne seba.“ Inému sa zdá „podozrivé, že neustále mení verzie príbehu.“

Nájdu sa aj takí, ktorí Petrovi veria a podporujú ho. Na jeho obranu treba povedať, že môže byť pod vplyvom utlmujúcich liekov. Túto informáciu však nemôžeme potvrdiť.

Lekár hotelovej nemocnice Hešam Hamed televízii Prima povedal, že je čudné, že mŕtve dieťa bolo v polohe so vzpaženými rukami a žena mala na očiach masku na spanie. Riaditeľ nemocnice v Hurghade uviedol, že na žalúdky turistiek musel pôsobiť silný jed, ktorý najskôr vypili v nápoji.

 

Rakvy oboch zosnulých boli v utorok v Káhire zapečatené a pripravovali ich na prepravu do Česka. Pohreb je naplánovaný na piatok 9. augusta. Prípad majú v rukách egyptskí vyšetrovatelia. Tí zakázali Petrovi Kamnému odchod z Egypta na dva mesiace. Kamný zostáva v hoteli, kde sa celá tragédia odohrala.

Video: TV Nova




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies