ROZHOVOR s Evelyn: Dúfam, že teraz v septembri sa konečne vyspím

NETKY.SK • 2 September 2021, 21:00 • 2 min
ROZHOVOR s Evelyn: Dúfam, že teraz v septembri sa konečne vyspím

Počas siedmich rokov, odkedy zverejnila video o kunách, sa z nej stala príležitostná herečka, stand up komička, moderátorka, youtuberka a vlogerka. Detstvo prežila s rodičmi v Amerike, neskôr absolvovala študijný pobyt v Portugalsku, je bakalárkou v odbore andragogika a neskôr študovala masmediálnu a marketingovú komunikáciu. V súčasnosti stálica na nebi slovenského šoubiznisu.

slovakia

left justify in out

V poslednom čase sa o vás celkom dosť popísalo...

Fakt, naozaj?

 

img

 

...áno, hlavne na tému, ako chodíte do Maďarska na kliniku kvôli chudnutiu. Povedzte nám, ako to je naozaj?

 

 

Na klinike v Maďarsku som bola, to je pravda, ale rozhodne nie kvôli chudnutiu. Išlo o môj zdravotný stav, ktorý nebol práve ideálny a hľadám alternatívy, aby som nemusela jesť lieky. Lieky by mali byť posledné štádium, ku ktorému sa chcem uchýliť, keď už naozaj všetko zlyhá, čiže pravda je taká, že som sa bola skôr liečiť ako chudnúť. 

 

img

 

Bližšie zrejme neprezradíte, o čo išlo?

Nie, nehnevajte sa, je to citlivá téma.

 

Prečítajte si tiež: ROZHOVOR Karin Majtánová: Prvé slová o svadbe padli len desať dní po prvej káve

 

Aspoň pomohlo?

Áno, nie som proti liekom úplne, ale našťastie sa k nim nemusím uchyľovať aktuálne. Ten pobyt by som hodnotila ani nie ako liečebný, ale skôr ozdravný. Keď človek veľa pracuje, nemá dostatočnú disciplínu, napríklad v rámci stravovania, nemá pravidelný životný rytmus a ja som sa potrebovala znova nakopnúť, zrelaxovať, povenovať sa zdraviu. Veľakrát kvôli časovej tiesni to zdravie zanedbávame. Pobudla som tam 21 dní a pomohlo.

 

Schudli ste, to je evidentné, prezradíte koľko?

Neriešim kilá, chodím cvičiť, je to neskutočná psychohygiena, každé ráno o deviatej mám tréning, odchádzam z neho plná energie a skvelého pocitu, že som urobila niečo pre seba, takže je to aj o sebaláske.

 

Sama hovoríte, že v rámci pracovného nasadenia zabúdame na seba, nasadilo vám to do hlavy kontrolku, že budete o seba viac dbať, keď vkĺznete teraz zase do pracovného života?

 

Práve s tým bojujem, lebo už pripravujeme ďalšiu  Farmu, počas nakrúcania veľmi málo spím a spánok je jeden z najdôležitejších aspektov zdravého života. August je pre mňa jeden z najhektickejších mesiacov, lietam hore-dole, spím štyri hodiny denne. Nemôžem sa na seba ani hnevať, verím, že sa teraz v septembri konečne normálne vyspím. Už o bude všetko zabehnuté, budem si lepšie vedieť zorganizovať deň, veci, už to bude možno trochu oddychovejšie.

 

img

 

Čo zaujímavé vás ešte čaká v rámci práce?

Nejako sa tým nezaoberám, veď okolo Farmy je toho ešte dosť, rovnako ako aj podcast, ktorý robím s Peťou Polnišovou, to je vec, na ktorú myslím prakticky neustále. Hoci máme dosť práce, rady sa stretávame a nahrávame.

 

Prečítajte si: Druhú svadbu plánovala päť rokov, konečne to vyšlo

 

Ako sa s odstupom času pozeráte na svoje video o kunách, ktoré vás výrazne zviditeľnilo?

Som zaň stále vďačná, uplynulo sedem rokov a stále u ľudí rezonuje, bavia sa o tom, pripomínajú mi to. Teším sa z toho, hoci už predtým som mnoho vecí urobila, ale toto bol štartér a doslova bod zlomu v mojom živote.

 

Baví vás slovenský šoubiznis, ktorého ste už pevnou súčasťou?

Baví, milujem svoju robotu, je to dar v mojom živote, za ktorý som vďačná, aj keď tie skoré vstávania sú niekedy náročné, úplne mi  nerežú, ale je to dar, ktorý si musím a chcem vážiť, že som ho dostala. A vážim si to, sústreďujem sa na to, aké je to výnimočné hlavne v tom, že stretávam veľa šikovných a inšpiratívnych ľudí. Robiť v kolektíve bol môj cieľ, tak som za to veľmi šťastná.

 

Ako ste na tom s láskou? Zamilovaná?

Nie, dobre mi teraz takto, ako som, na voľnobeh (smiech).

 

 

 


 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies