Rozhorčený dav chcel zlynčovať pedofila

NETKY.SK • 22 Júl 2011, 12:19 • 2 min
Rozhorčený dav chcel zlynčovať pedofila

Rozhorčený dav chcel zlynčovať pedofila

slovakia

left justify in out

img

Rozhorčený dav na ruskom Ďalekom východe sa pokúsil zlynčovať muža podozrivého z pedofílie, ktorého napokon musela vyslobodiť polícia. Informovala o tom dnes agentúra RIA Novosti.
      Dom údajného pedofila v meste Blagoveščensk v Amurskej oblasti obkľúčilo v noci nadnes asi 200 miestnych obyvateľov. Stalo sa tak po rozšírení správ, že muž sexuálne zneužil sedemročné dievča.
      V dome sa práve nachádzal tím vyšetrovateľov, ktorý tam po trestnom oznámení matky dievčaťa vykonával prehliadku.
      "Vyšetrovatelia chceli vyviesť podozrivého z domu, ale dav im v tom zabránil, museli teda povolať poriadkovú políciu," uviedol vysoký predstaviteľ regionálnej polície Alexej Lubinskij.
      Vyjednávanie s rozhnevanými obyvateľmi po takmer šiestich hodinách uviazlo na mŕtvom bode. Podozrivého pedofila museli napokon z domu tajne odviesť v policajnej uniforme.
      Podľa predbežného vyšetrovania muž odlákal dve nedospelé dievčatá na odľahlý breh rieku, kde jednu z nich pod hrozbou uškrtenia pohlavne zneužil.
      Ruský prezident Dmitrij Medvedev nedávno predložil parlamentu návrh zákona, ktorý počíta s chemickou kastráciou a doživotným väzením pre páchateľov sexuálnych deliktov voči deťom.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies