Rozhorčený exmanžel Whitney odišiel predčasne z poslednej rozlúčky

NETKY.SK • 20 Február 2012, 08:38 • 2 min
Rozhorčený exmanžel Whitney odišiel predčasne z poslednej rozlúčky

Rozhorčený exmanžel Whitney odišiel predčasne z poslednej rozlúčky - Celebrity Spevák Bobby Brown odišiel v sobotu predčasne z poslednej rozlúčky so svojou bývalou manželkou Whitney Houston. Podľa vlastných slov ho k tomu donútilo šikanovanie zo strany be

slovakia

left justify in out

img

Spevák Bobby Brown odišiel v sobotu predčasne z poslednej rozlúčky so svojou bývalou manželkou Whitney Houston. Podľa vlastných slov ho k tomu donútilo šikanovanie zo strany bezpečnostnej služby. 
      Ochrankári zaisťujúci bezpečnosť smútočného aktu v baptistickom kostole v Newarku v štáte New Jersey údajne Browna a jeho rodinu trikrát presadili. Jemu samému pritom zabránili stretnúť sa s dcérou Bobbi Kristinou, ktorú mali spolu s Whitney. 
      Brown sa v tejto nepríjemnej situácii rozhodol nerobiť scény, takže len pobozkal rakvu s pozostatkami svojej bývalej ženy a krátko po začiatku obradu odišiel.
      "Nerozumiem, prečo členovia ochranky takto zaobchádzali s mojou rodinou a opakovane presádzali len nás a nikoho iného. Moje deti sú z toho totálne rozrušené," vyhlásil spevák, ktorého na rozlúčku pozvala rodina Houstonovcov. 
      Brown a Whitney sa rozviedli v roku 2007 po 15-rokoch komplikovaného manželstva, počas ktorého sa začali speváčkine problémy v osobnom aj profesionálnom živote. Mnohí fanúšikovia dodnes pripisujú zodpovednosť za jej úpadok Brownovi. 
      Whitney Houston zomrela minulý týždeň v hoteli v Beverly Hills vo veku 48 rokov. Príčiny jej nečakaného skonu sú stále predmetom rôznych úvah. Pozornosť sa teraz upriamuje na výsledky toxikologických testov, ktoré však budú známe až o niekoľko týždňov.
      Speváčku pochovali včera  na cintoríne Fair View v meste Westfield v New Jersey. Tam pochovali v roku 2003 aj jej otca Johna Russella Houstona jr.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies