Rozhodujú o väzbe pre troch stíhaných za zločineckú skupinu

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 17:30 • 2 min
Rozhodujú o väzbe pre troch stíhaných za zločineckú skupinu

BANSKÁ BYSTRICA – Troch mužov, stíhaných za založenie zločineckej skupiny, daňové zločiny a poškodzovanie spotrebiteľa dnes popoludní policajné eskorty doviezli na pracovisko Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Sudca rozhoduje o návrhu prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry na ich vzatie do väzby. Ide o obvinených, zadržaných pri policajnom zásahu v pondelok 20. apríla na západnom Slovensku. Prokurátor žiada väzbu, lebo by mohli ovplyvňovať svedkov a pokračovať v trestnej činnosti.

 

Polícia predviedla pred sudcu 47-ročného Petra V. z okresu Topoľčany, 46-ročného Emila C. a 42-ročného Róberta Sch. z okresu Senica. Celkove stíha vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry osemnásť ľudí. Jedenásť z nich obvinil zo zločinu založenia, zosnovania a podpory zločineckej skupiny, zločinu daňového podvodu a zločinu poškodzovania spotrebiteľa a zločinu skrátenia dane a poistného. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies