Rozhodnite o najlepšom hráčovi Spartaka Trnava v ankete Andel roka 2017

NETKY.SK • 12 December 2017, 14:57 • 2 min
Rozhodnite o najlepšom hráčovi Spartaka Trnava v ankete Andel roka 2017

TRNAVA - Aktuálny líder Fortuna ligy FC Spartak Trnava po roku opäť vyhlasuje anketu o najlepšieho futbalistu. O víťazovi ankety Andel roka 2017 rozhodnú hlasy fanúšikov, hlasovanie sa ukončí vo štvrtok 14. decembra.

slovakia

left justify in out

Je to už štvrtý ročník ankety, v premiérovom roku 2014 triumfoval Ján Vlasko, pred Erikom Sabom a Dobrivojom Rusovom. V roku 2015 dominoval Martin Mikovič, druhý bol Matúš Čonka a tretí Miloš Nikolič. Vlani už pod názvom Andel roka 2016 zvíťazil Adam Jakubech, pred Lukášom Greššákom a Ivanom Schranzom.

 

Hlasovať sa dá od 14. novembra do 14. decembra, technickou podmienkou je vlastné konto na gmail.com. Každý hlasujúci môže vybrať len jedného futbalistu, platný má iba jeden hlas.

 

Špeciálna cena pre vyžrebovaného fanúšika

Zo všetkých hlasujúcich bude vyžrebovaná jedna e-mailová adresa držiteľa, ktorý získa vlastnoručne podpísaný dres víťaza ankety. Do nominácie sa dostalo 19 hráčov, paradoxne rovnako ich bolo aj vlani. Podmienky nominácie sa nemenili, zostávajú už štvrtý rok rovnaké. Nominovaní mohli byť iba hráči, ktorí v čase od 1.1.2017 do 14.11.2017 odohrali za Spartak aspoň 5 fortunaligových zápasov a v čase nominácie (14.11.2017) sú v A - tíme. Výsledky ankety vyhlásia organizátori tradične začiatkom budúceho roka.


Nominovaní za rok 2017:
Martin Vantruba, Matúš Čonka, Ivan Hladík, Boris Godál, Andrej Kadlec, Matej Oravec, Oliver Janso, Martin Tóth, Slavko Lukić, Erik Jirka, Lukáš Greššák, Yasin Pehlivan, Lukáš Mihálik, Vakho Čanturišvili, Tomáš Brigant, Anton Sloboda, Ján Vlasko, Kubilay Yilmaz, Marvin Egho.

 

V rámci ankety Andel roka 2017 sa okrem mena najlepšieho futbalistu Spartaka dozvieme aj víťazov ďalších vedľajších cien, ako to bolo premiérovo aj pred rokom. Tu budú o nomináciách a hlasovaní najlepších rozhodovať kluboví tréneri. Postupne budeme o týchto anketách informovať.

 

Súčasťou bude aj uvádzanie ďalších legiend do klubovej Siene slávy. Vlani sa ako prvému tejto pocty dostalo Tóni báčimu Malatinskému. 

 

Hlasovať môžete TU: Andel roka 2017

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies