Rozhodcovia Leško a Smotaný si nezapískajú v dvoch zápasoch

NETKY.SK • 24 September 2013, 10:33 • 2 min
Rozhodcovia Leško a Smotaný si nezapískajú v dvoch zápasoch

BRATISLAVA - Komisia rozhodcov Slovenského futbalového zväzu (KR SFZ) pozastavila činnosť na dve stretnutia Štefanovi Leškovi za chybný verdikt v zápase 9. kola Corgoň ligy medzi klubmi ViOn Zlaté Moravce a FK Senica (2:2).

slovakia

left justify in out

Leško nepostrehol nedovolený zákrok v pokutovom území hostí a nechal pokračovať v hre. "Brániaci hráč sa dopustil priestupku podrazením útočníka nedbanlivým spôsobom vo vlastnom pokutovom území. Rozhodca mal prerušiť hru a nariadiť pokutový kop," uvádza sa v stanovisku KR SFZ.

Komisia rozhodcov pozastavila na dva zápasy aj nomináciu Ľubomírovi Samotnému, ktorý nesprávne posúdil situáciu počas zápasu 10. kola medzi AS Trenčín a ViOn Zlaté Moravce (5:0) v pokutovom území hosťujúceho mužstva. "Brániaci hráč zasiahol loptu rukou zakázaným spôsobom. Rozhodca mal prerušiť hru, nariadiť pokutový kop a obrancovi mal za zmarenie sľubnej akcie súpera udeliť žltú kartu (nešportové správanie)," doplnila KR SFZ. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies