Rozhodca zachraňoval Malkina pred sedemročným chlapcom

NETKY.SK • 28 August 2013, 15:16 • 2 min
Rozhodca zachraňoval Malkina pred sedemročným chlapcom

TVER - Ruský útočník Jevgenij Malkin sa po skončení exhibičného duelu medzi súčasnými a budúcimi hviezdami ruského hokeja na zimnom štadióne v meste Tver pustil do "bitky" so sedemročným chlapcom.

slovakia

left justify in out

Po záverečnom podávaní rúk Malkin zo žartu poklepal jedného zo súperov po helme, na čo sa mladík pustil do skúsenejšieho kolegu z klubu NHL Pittsburgh Penguins. Oboch "kohútov" rozdelili až rozhodcovia. Arbitri mladému "bitkárovi" udelili trest do konca duelu, Malkin vzápätí nastúpil v ďalšom súboji proti výberu zloženému z hokejistov, politikov a hercov. Na charitatívnom podujatí vyzbierali pre potreby sociálne slabších rodín desať miliónov rubľov (približne 225-tisíc eur). Úvodné buly vhodila slávna ruská atlétka Jelena Isinbajevová, viacnásobná majsterka sveta a olympijská víťazka v skoku o žrdi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies