Rozhodca Williams obetoval plat učiteľa na splnenie sna

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 10:25 • 2 min
Rozhodca Williams obetoval plat učiteľa na splnenie sna

RECIFE Rozhodca Ben Williams obetoval svoj polročný učiteľský plat, aby sa mohol pripraviť na futbalové majstrovstvá sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Oplatilo sa. Tridsaťsedemročný arbiter sa stal v nedeľu prvým Austrálčanom, ktorý viedol zápas vyraďovacej časti na svetovom šampionáte. V nedeľu dbal nad dodržiavaním pravidiel v osemfinálovom súboji Kostarika - Grécko.

 

Ešte pred turnajom priznal, že mu neprekážalo zobrať si neplatené voľno, aby mohol splniť svoj sen. "Je trochu zvláštne vidieť dvojtýždňovú výplatnú pásku so samými nulami, ale je to obeta za splnenie niečoho, čo má pre mňa hodnotu. Takáto príležitosť sa naskytne len raz za život," poznamenal Williams, ktorý viedol v Recife náročný a dlhý nedeľňajší duel. Sedemkrát v ňom vytiahol žltú kartu, raz červenú, Kostaričania rozhodli o svojom postupe do štvrťfinále až v rozstrele zo značky pokutového kopu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies