Rozhodca Marriner sa ospravedlnil Arsenalu za chybné vylúčenie Gibbsa

NETKY.SK • 23 Marec 2014, 15:30 • 2 min
Rozhodca Marriner sa ospravedlnil Arsenalu za chybné vylúčenie Gibbsa

LONDÝN - Futbalový rozhodca Andre Marriner sa ospravedlnil Arsenalu Londýn za chybné vylúčenie Kierana Gibbsa v sobotňajšom zápase anglickej Premier League proti FC Chelsea, v ktorom domáci zvíťazili na Stamford Bridge 6:0. Informoval o tom portál goal.com.

slovakia

left justify in out

V londýnskom derby už za stavu 2:0 pre Chelsea zahral v pokutovom území rukou Alex Oxlade-Chamberlain, keď "brankárskym" zákrokom zasiahol loptu. Hlavný arbiter Marriner nariadil pokutový kop. Na prekvapenie všetkých však vylúčil Gibbsa, aj keď k priestupku sa rozhodcovi priznal pravý vinník Oxlade-Chamberlain. Nariadený pokutový kop premenil Eden Hazard. Chelsea potom pridala ešte ďalšie tri presné zásahy.
      

"Incidenty pri chybnej identifikácii sa stávajú zriedka a často sú výsledkom viacerých odlišných technických detailov," uvádza sa vo vyhlásení komisie Profesionálnych rozhodcov. "Napriek tomu, že nebolo ľahké rozhodovať taký zápas, Andre je sklamaný, že nesprávne identifikoval hráča. Už sa za to Arsenalu ospravedlnil."
      

Trénerovi "gunners" Arsenovi Wengerovi z Francúzska po sobotňajšom debakli tak mimoriadne zhorkol jubilejný 1000. duel na lavičke klubu. Chelsea posilnila nádej na zisk titulu, na prvom mieste má náskok štyri body pred Liverpoolom, ale "The Reds" majú o zápas menej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies