Rozhodca Jaška po zásahu fľašou predčasne ukončil zápas

NETKY.SK • 8 September 2013, 12:53 • 2 min
Rozhodca Jaška po zásahu fľašou predčasne ukončil zápas

TRNAVA - Výtržnosti na súboji dorastencov v Žiline predčasne ukončili zápas.

slovakia

left justify in out

Výtržnosti futbalových fanúšikov neobchádzajú ani mládežnícke súťaže. V sobotu musel zápas I. ligy staršieho dorastu medzi MŠK Žilina a Spartakom Trnava hlavný rozhodca Miroslav Jaška predčasne ukončiť v 87. min potom, ako ho zasiahla fľaša hodená zo sektora domácich fanúšikov. Súboj bude mať dohru za zeleným stolom, v čase prerušenia viedla Žilina po góle Miroslava Káčera z 27. min 1:0.

Na tribúnach žilinského štadióna v Závodí počas dorasteneckého zápasu nechýbali podľa webu trnavského klubu ani ultras domáceho klubu, ešte v prvom polčase prišla do areálu aj policajti. V 87. min odpískal Jaška po kontakte brankára Borisa Masára s útočníkom Žiliny Lukášom Čmelíkom pokutový kop. Ešte pred zahraním jedenástky však zasiahla arbitra fľaša z hľadiska. Na trávniku zavládli emócie, odchod mužstiev do šatní podľa spartak.sk sprevádzali výbuchy pyrotechniky. Hráči Spartaka odišli zo Žiliny po dvojhodinovom čakaní v sprievode policajnej eskorty.

"Vzhľadom na počet šancí na oboch stranách to bol remízový zápas. Mrzí ma, že duel sa prerušil za daných okolností. Keby diváci vedeli, koľko úsilia a financií stojí organizácia takéhoto stretnutia, celotýždňová príprava ako aj realizácia samotného súboja, som si istý, že by k takémuto správaniu z ich strany určite neprišlo," povedal pre klubový web tréner Spartaka Vojtech Žitný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies