Rozchody a rozvody celebrít v roku 2012

NETKY.SK • 31 December 2012, 10:08 • 2 min
Rozchody a rozvody celebrít v roku 2012

Rozchody a rozvody celebrít v roku 2012 - Celebrity V roku 2012 médiá priniesli správy o šokujúcich rozchodoch celebrít. Spolutvorca amerických seriálov Dharma a Greg (1997 - 2002), Dva a pol chlapa (2003) či Teória veľkého tresku (2007) Chuck Lorre sa ro

slovakia

left justify in out

img

V roku 2012 médiá priniesli správy o šokujúcich rozchodoch celebrít.

Spolutvorca amerických seriálov Dharma a Greg (1997 - 2002), Dva a pol chlapa (2003) či Teória veľkého tresku (2007) Chuck Lorre sa rozišiel so svojou priateľkou Emmanuelle Vaugier. 

Americká speváčka, tanečníčka a porotkyňa v talentových šou Paula Abdul sa rozišla s priateľom Jeffom Brattonom. Dvojica ukončila svoj vzťah po roku a pol. 

Americká herečka Mena Suvari, známa z oscarového filmu Americká krása (1999), požiadala o rozvod so Simonem Sestitom. Dôvodom boli oficiálne neprekonateľné rozdiely. 

Kanadská speváčka Avril Lavigne sa rozišla s priateľom Brodym Jennerom. Ich takmer dvojročný vzťah podľa US Weekly stroskotal, pretože dvojica nedokázala zosúladiť vzťah s pracovnými povinnosťami. 

Nemecká modelka Heidi Klum a britský spevák Seal oznámili, že sa po siedmich rokoch manželstva rozchádzajú. "Počas nášho vzťahu sme sa navzájom veľmi rešpektovali a naďalej sa milujeme, no odcudzili sme sa," potvrdila dvojica a dodala, že hlavnou prioritou sú pre nich počas rozchodu ich deti. 

Producent a podnikateľ Simon Cowell si dal pauzu vo vzťahu so snúbenicou Mezhgan Hussainy. Ako sa neskôr ukázalo, išlo o rozchod, keďže v súčasnosti Cowell tvorí pár s Carmen Electra. 


O čom sa svet dozvedel vo februári: 

Britská speváčka M.I.A. sa rozišla so snúbencom Benjaminom Bronfmanom. Hviezda so srílanským pôvodom teraz trávi čas najmä v rodnom Londýne, kým Bronfman s ich spoločným dvojročným synom Ikhydom Edgarom Arularom žijú v New Yorku. 

Americký spevák a herec Nick Jonas a austrálska speváčka a herečka Delta Goodrem sa rozišli. "V súčasnosti sa obaja sústreďujú na svoje kariéry. Zostali priateľmi a do budúcnosti si želajú len to najlepšie," uviedol v stanovisku hovorca speváčky. 


O čom médiá informovali v marci: 

Americká herečka Eva Longoria, známa predovšetkým zo seriálu Zúfalé manželky (2004), sa rozišla s Eduardom Cruzom, ktorý je mladším bratom herečky Penélope Cruz. Následne sa dvojica dala znovu dohromady a v júni ich vzťah opäť stroskotal. Potom začala Longoria randiť s hráčom amerického futbalu Markom Sanchezom, no v októbri sa skončil aj tento vzťah. 

Herec známy z filmovej série Twilight Peter Facinelli a hviezda seriálu Beverly Hills 90210 (1990) Jennie Garth sa po 11 rokoch manželstva rozvádzajú. „Hoci sme sa rozhodli ukončiť naše manželstvo, zdieľame hlbokú lásku a oddanosť voči našim deťom. Obaja sa budeme spoločne starať o naše krásne dcéry. Žiadame vás v týchto časoch o súkromie a rešpekt,“ uviedli v spoločnom vyhlásení. 

Americká herečka Kaley Cuoco, známa z komediálneho seriálu Teória veľkého tresku (2007), zrušila zásnuby so špecialistom na závislosti Joshom 'Laziem' Resnikom. Prezradila to v relácii Entertainment Tonight. "Už nie som zasnúbená," priznala herečka, ale neuviedla žiadne podrobnosti. 


O čom sa písalo v apríli: 

Spevák kapely Maroon 5 Adam Levine a supermodelka Anne Vyalitsyna už netvoria pár. Pre magazín People to potvrdila modelkina hovorkyňa. "Adam a ja sme sa rozhodli rozísť priateľským spôsobom. Stále sa ľúbime a rešpektujeme sa ako priatelia. Prajem mu len to najlepšie," uviedla vo vyhlásení. 

Americký herec, producent, scenárista, režisér a komediant Martin Lawrence sa rozvádza s manželkou Shamickou. Dvojica spolu chodila 15 rokov, no vzali sa až v roku 2010 vo svojom dome v Beverly Hills. 

Írsky spevák Ronan Keating sa po 14 rokoch rozvádza s manželkou Yvonne. 


Aké správy priniesol bulvár v máji: 

Americká speváčka Katy Perry sa po mesiaci randenia rozišla s gitaristom kapely Florence and the Machine Robertom Ackroydom. Neskôr začala chodiť s hudobníkom Johnom Mayerom, s ktorým sa rozišla v auguste, no v súčasnosti sa vraj opäť stretávajú. 

Jedna z hlavných hviezd seriálu Kosti (2005) Tamara Taylor sa po piatich rokoch manželstva rozviedla s advokátom Milesom Cooleym. 


Aké informácie prenikli na verejnosť v júni: 

Americký herec Johnny Depp a francúzska herečka a speváčka Vanessa Paradis po mesiacoch špekulácií potvrdili rozchod. "Rozišli sa v pokoji. Prosia o rešpektovanie ich súkromia a hlavne súkromia ich detí," uviedol Deppov hovorca. 

Stroskotalo vyše päťročné manželstvo hereckej dvojice Toma Cruisa a Katie Holmes. O rozvod požiadala herečka, pričom Cruise podľa vlastných slov o jej pláne nevedel. 


Čo sa svet dozvedel v júli: 

Britská speváčka Melanie Chisholm, známa ako Mel C, sa po desiatich rokoch rozišla so svojím priateľom Thomasom Starrom. Dvojica sa zoznámila v roku 2002, keď si hviezda užívala dovolenku na Barbadose. Žili spolu v dome na severe Londýna a vo februári 2009 sa im narodila dcéra Scarlet. 

Americká módna návrhárka Vera Wang a jej manžel Arthur Becker oznámili, že sa po 23 rokoch manželstva rozchádzajú. 

Americký hudobník a herec Bret Michaels sa po takmer 18 rokoch rozišiel so svojou snúbenicou Kristi Gibson. 

Hviezda filmovej série Spy Kids Alexa Vega podala žiadosť o rozvod po necelých dvoch rokoch manželstva s filmovým producentom Seanom Covelom. 

Herec Robert Pattinson sa s Kristen Stewart rozišiel po tom, ako sa na verejnosť dostal jej románik so ženatým režisérom Rupertom Sandersom. O niekoľko mesiacov neskôr jej však odpustil a v súčasnosti znovu tvoria pár. 


Čo sa do médií dostalo v auguste: 

Americká herečka Gillian Anderson, ktorá sa preslávila ako agentka Dana Scullyová v seriáli Akty X (1993 - 2002), sa rozišla so svojím partnerom Markom Griffithsom. Rodáčka z Chicaga tvorila s Griffithsom pár od roku 2006 a porodila mu dvoch synov - päťročného Oscara a trojročného Felixa. 

Americká herečka Hilary Swank sa po piatich rokoch rozišla s hollywoodskym agentom Johnom Campisim. 

Americký hudobník Stevie Wonder podal žiadosť o rozvod. Manželstvo s Kai Millard Morris sa rozhodol ukončiť pre neprekonateľné rozdiely. 

Americká herečka Kristin Davis a úspešný scenárista Aaron Sorkin ukončili svoj niekoľkomesačný vzťah. Dvojica sa začala stretávať v máji a po prvý raz sa spolu ako pár ukázali na uvedení Sorkinovho ostatného projektu The Newsroom (2012). 


O čom médiá informovali v septembri: 

Americká herečka Amy Poehler a kanadský herec Will Arnett sa po deviatich rokoch manželstva rozchádzajú. 

Americký herec Jonah Hill sa po deviatich mesiacoch randenia rozišiel s Ali Hoffman, dcérou herca Dustina Hoffmana. 


O kom sa písalo v októbri: 

Americký spevák Chris Brown potvrdil, že sa rozišiel so svojou priateľkou Karrueche Tran. Urobil tak po tom, ako ho fotografi niekoľko ráz zachytili s jeho expartnerkou, barbadoskou speváčkou Rihannou. 

Americký herec, komik, producent a režisér Danny DeVito sa po viac ako 30 rokoch manželstva odlúčil od svojej manželky Rhey Perlman. Majú spolu tri dospelé deti. 

Austrálsky herec Russell Crowe a jeho manželka Danielle Spencer sa po deviatich rokoch manželstva údajne rozišli. Dôvodom rozchodu má byť hercov nabitý pracovný harmonogram, pre ktorý je väčšinu roka mimo Austrálie. 

Americká herečka Scarlett Johansson sa rozišla s Nateom Naylorom, s ktorých chodila približne rok. 

Britský herec Daniel Radcliffe sa rozišiel so svojou priateľkou Rosie Coker. Správu potvrdil otec jeho expartnerky Malcolm. 

Britská modelka a spisovateľka Katie Price sa rozišla so snúbencom Leandrom Pennom. "Leo a ja sme prežili krásne a veselé časy a veľmi sme sa milovali, no niekedy vzťah jednoducho dospeje k rozchodu," uviedla modelka. 

Britský spevák Gareth Gates sa rozišiel s manželkou Suzanne Mole. 

Americký producent Skrillex, ktorý tento rok získal tri ceny Grammy, a anglická speváčka Ellie Goulding už netvoria pár. Dôvodom rozchodu mal byť fakt, že obaja žijú v iných krajinách a majú veľa práce. 

Americká speváčka a herečka Taylor Swift sa rozišla s priateľom Conorom Kennedym. Ten je najstarším synom Roberta F. Kennedyho mladšieho, ktorý je jedným zo synovcov zavraždeného amerického prezidenta Johna F. Kennedyho. 

Novozélandská herečka Melanie Lynskey, známa ako Rose zo seriálu Dva a pol chlapa (2003), sa rozvádza. O rozvod s manželom Jimmim Simpsonom požiadala na súde v Los Angeles. 

Americká herečka a modelka Carmen Electra zrušila svoje zasnúbenie s Robom Pattersonom. Ako sa neskôr ukázalo, jednou z príčin rozchodu bol jej začínajúci vzťah s porotcom súťaže The X Factor Simonom Cowellom. 


Aké správy sa na verejnosť dostali v novembri: 

Americký herec Leonardo DiCaprio a supermodelka Erin Heatherton, ktorá je jedným z anjelov svetoznámej značky Victoria's Secret, už netvoria pár. 

Justin Bieber a Selena Gomez už netvoria pár. Ako dvojica sa po prvý raz oficiálne ukázali vlani vo februári, no boli spolu už niekoľko mesiacov predtým. O rozchode sa hovorilo aj v auguste i júli. Nedávno sa však objavili informácie, že sa dali znovu dohromady. 

Beninsko-americký herec Djimon Hounsou a modelka Kimora Lee Simmons sa po piatich rokoch rozišli. 

Americká herečka Mayim Bialik sa po deviatich rokoch manželstva rozhodla rozviesť s Michaelom Stoneom. Hviezda seriálu Teória veľkého tresku (2007) ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. 

Americký herec Shia LaBeouf sa po takmer dvoch rokoch rozišiel s priateľkou, stylistkou Karolyn Pho. 

Americká speváčka a herečka Ashlee Simpson a herec a spevák Vincent Piazza už netvoria pár. 


O čom bulvár informoval v decembri: 

Americký herec Dennis Quaid sa rozhodol definitívne ukončiť svoje manželstvo. Jeho žiadosť o rozvod je odpoveďou na októbrovú žiadosť o súdnu rozluku zo strany jeho manželky Kimberly Buffington-Quaid. Herec chce striedavú starostlivosť o ich päťročné dvojčatá Thomasa a Zoe a je ochotný platiť výživné. Kimberly Buffington-Quaid sa pokúsila vzťah ukončiť už v marci, no rozmyslela si to a dvojica sa následne neúspešne snažila zachrániť svoje manželstvo. 

Americká herečka Hayden Panettiere sa po viac ako ročnom vzťahu rozišla s hráčom amerického futbalu Scottym McKnightom. 
Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona