Rozchod s Joelom Maddenom ma položil, priznala Hilary Duff

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 11:19 • 2 min
Rozchod s Joelom Maddenom ma položil, priznala Hilary Duff

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Hilary Duff bola po rozchode so spevákom Joelom Maddenom, s ktorým randila ešte ako tínedžerka, úplne zničená. Dvadsaťsedemročná rodáčka z Houstonu v Texase to uviedla v rozhovore pre americké vydanie magazínu Cosmopolitan.

slovakia

left justify in out

„Už v mladom veku som mala vážny vzťah, ktorý som napokon ukončila. Bola som z toho ale hotová ešte dobrý rok a pol. Nepáčilo sa mi byť sama,“ povedala interpretka, ktorá je od spomínaného člena kapely Good Charlotte mladšia o deväť rokov. Práve to bol jeden z dôvodov, prečo sa verejnosť počas trvania ich vzťahu zaujímala najmä o ich intímny život. „Mala som 26-ročného priateľa. Každý si môže domyslieť, čo som robila,“ dodala Duff.


Dvojica spolu začala randiť v roku 2004, oficiálne však ich vzťah potvrdila speváčkina matka až o rok neskôr, pričom v novembri 2006 sa už každý z nich vybral vlastnou cestou. Madden sa potom v decembri 2010 oženil s módnou návrhárkou, herečkou, speváčkou a televíznou osobnosťou Nicole Richie, ktorá mu porodila dve deti.


Hilary Duff je známa zo seriálu Lizzie McGuire (2001 - 2004) či snímok ako Dvanásť do tucta (2003), Popoluškin príbeh (2004), Dokonalý chlap (2005) a Miliónové kočky (2006). Okrem herectva sa venuje aj spevu a na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Santa Claus Lane (2002), Metamorphosis (2003), Hilary Duff (2004) a Dignity (2007). Duff, ktorá má za sebou aj vzťah so spevákom Aaronom Carterom, sa v roku 2010 vydala za hokejistu Mikea Comrieho, vlani však ohlásili rozchod.
Informácie pochádzajú z webstránky www.music-news.com a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona