Rozchod s Jennifer Aniston bol srdcervúci, ale jemný, tvrdí Justin Theroux

NETKY.SK • 23 September 2018, 08:37 • 2 min
Rozchod s Jennifer Aniston bol srdcervúci, ale jemný, tvrdí Justin Theroux

BRATISLAVA - Rozchod amerického herca Justina Therouxa s herečkou Jennifer Aniston bol podľa neho srdcervúci, ale zároveň veľmi jemný.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný rodák z Washingtonu o rozchode s manželkou po prvý raz prehovoril v rozhovore s denníkom The New York Times, pričom uviedol, sa odlúčili bez vzájomnej nevraživosti. „Dobrou správou je, že to bol pravdepodobne najviac - vyberám slová veľmi opatrne - bol to druh najjemnejšieho rozchodu, pretože tam nebola žiadna nevraživosť,“ vysvetlil. „Nikto z nás nie je mŕtvy, ani jeden z nás nechce hádzať po druhom sekerky. Je to viac priateľské. Je to nudné, pretože viete, rešpektovali sme sa dosť na to, že to bolo tak bez bolesti, ako to bolo najviac možné,“ dodal.

Theroux však zdôraznil, že pre oboch bol rozchod smutný. „Bolo to srdcervúce, ale len v tom zmysle, že naše priateľstvo už nebude rovnaké. Ale priateľstvo sa posúva ďalej a mení, viete, táto časť je niečo, na čo sme obaja veľmi hrdí,“ skonštatoval umelec.

Herec a 49-ročná Aniston ohlásili rozchod vo februári. Dvojica sa zasnúbila v auguste 2012 a v auguste 2015 sa zosobášili. Nemajú spolu žiadne deti.

Justin Theroux debutoval ako herec v roku 1996 životopisnou drámou I Shot Andy Warhol. Odvtedy účinkoval v divadle, televízii i filme. Objavil sa napríklad v snímkach Americké Psycho (2000), Zoolander (2001), Mulholland Drive (2001), Tú starú treba zabiť! (2003), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003), Miami Vice (2006), Inland Empire (2006), Princ a Pruďas (2011), Toto je raj (2012), Zoolander No. 2 (2016), Dievča vo vlaku (2016) alebo Špión, ktorý ma dostal (2018). Ako režisér debutoval v roku 2007 romantickou dramédiou Dedication, spolupracoval aj na scenároch spomínaných filmov Tropická búrka a Zoolander No. 2, ako aj muzikálu Rock of Ages (2012). Je tiež autorom scenára komiksovky Iron Man 2 (2010).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies