Rozbehnutý Toporcer si nedával servítku pred ústa: "Potom si to môžem dať s Vietnamcom!"

NETKY.SK • 3 Jún 2023, 19:30 • 2 min
Rozbehnutý Toporcer si nedával servítku pred ústa: "Potom si to môžem dať s Vietnamcom!"

V rámci Media Day sa konala tlačová konferencia pred turnajom RFA 11. Obaja predstavitelia hlavného zápasu Dominik Humburger a Nenad Avramovič sa jej nezúčastnili, no slávu pre seba si ukradol predovšetkým talentovaný Dominik Toporcer. Ten sa vyjadril na adresu možného titulového zápasu a spomenul aj svojho potenciálneho súpera Tobiasza Leho. RFA 11 sa uskutoční 10. júna v bratislavskom Dome Športu. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

slovakia

left justify in out

Tlačová konferencia bola rozdelená na dve časti. Prvá patrila Adamovi Jakubíkovi, Martinovi Horínkovi, Jozefovi Jaloviarovi a Michalovi Dubovi, ktorých najskôr vyspovedal promotér Boris Marhanský. Jednotliví bojovníci opísali, ako prebiehala ich príprava či aký priebeh zápasov očakávajú budúcu sobotu. Michal Duba bude čeliť Adamovi Jakubíkovi, ktorý je posledným premožiteľom Horínka a práve v tomto zápase bol Duba v rohu svojho tímového kolegu. Slovenský bojovník však nevníma tento súboj ako osobnú pomstu.

 

Piaty zápas si môžem dať s Vietnamcom

 

Podobný priebeh bol aj v druhej fáze tlačovky, na ktorej Dominik Toporcer, Jakub Benko a Marek Medovarski popisovali, ako priebehala ich príprava. Medovarski zároveň priznal, že dôvodom, prečo ešte nezápasí medzi profesionálmi, je jeho magisterské štúdium. Najväčšiu pozornosť ale upútal štipľavým odkazom Toporcer, ktorý má po dvoch rýchlych výhrach namierené k titulu.

 

„Mám tu zatiaľ dva zápasy, oba som ukončil v 1. kole a ako som povedal, sústredím sa hlavne na tento zápas. Chcem tam ukázať profesorský výkon. Keď sa to skončí na body, tak to pôjde na body. Keď tam niečo trafím a padne, je to jedno. Ja som pripravený na 15 minút. Dám si ešte jeden zápas, čo mám v zmluve, a piaty zápas si môžem dať s Vietnamcom,“ povedal o jeho potenciálnom zápase s Tobiaszom Le. Ešte predtým ho ale čaká súboj s Eldorom Kurbonboevom, ktorý prebehne už 10. júna. Posledné lístky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies