Royal Blood zverejnili video k piesni I Only Lie When I Love You

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 20:04 • 2 min
Royal Blood zverejnili video k piesni I Only Lie When I Love You

LONDÝN - Anglické rockové duo Royal Blood zverejnilo videoklip k piesni I Only Lie When I Love You. V čiernobielej novinke prezentujú skladbu obaja členovia skupiny - spevák a basgitarista Mike Kerr a bubeník Ben Thatcher.

slovakia

left justify in out

Skladba sa bude nachádzať na albume How Did We Get So Dark?, ktorý skupina plánuje vydať 16. júna. Z nahrávky predtým ponúkli skladby Hook, Line & Sinker, Where Are You Now? a Lights Out.

 



Formácia pripravovala album v Brightone, Los Angeles, Nashville či v Bruseli, kde s ňou pracoval aj producent Jolyon Thomas. Nahrávku dokončili v Londýne s producentom Tomom Dalgetym. Album bude obsahovať celkovo desať skladieb. Skupina sa tento rok predstaví napríklad na poľskom festivale Open'er, ktorý sa bude konať od 28. júna do 1. júla v meste Gdynia.

Duo Royal Blood sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2013. V marci 2014 uviedli na trh EP nahrávku Out of the Black. V auguste 2014 vydali prvý, eponymný album, ktorý dobyl UK Chart. Z nahrávky pochádzajú napríklad single Out of the Black, Little Monster, Come On Over či Figure It Out. Medzi fanúšikov kapely patria napríklad aj Dave Grohl alebo Jimmy Page, ktorý formácii predvlani vo februári odovzdal BRIT Award pre Britskú skupinu roka. Okrem toho majú na konte aj dve NME Awards, či po jednej Kerrang! Award a Q Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona