Roy Keane sa stretne s Fergusonom, má však podmienku

NETKY.SK • 3 December 2014, 14:10 • 2 min
Roy Keane sa stretne s Fergusonom, má však podmienku

DUBLIN - Roy Keane je pripravený stretnúť sa s Alexom Fergusonom, má však podmienku - jeho niekdajší kouč v anglickom futbalovom klube Manchester United sa mu musí ospravedlniť.

slovakia

left justify in out

 Štyridsaťtriročný Keane požaduje ospravedlnenie za Fergusonove výroky z roku 2005, ktoré nasledovali po Írovom odchode od "červených diablov".

"Zašli by sme na čaj, nie na pivo. Ak sa Sir Alex ospravedlní, pokojne. Rád by som sa pohol ďalej, ale dlhuje mi to," povedal bývalý kapitán United v rozhovore s magazínom FourFourTwo, ktorý citovali viaceré ostrovné noviny. "Nikdy som neplánoval opustiť Manchester so šampanským a kvetinami. Ak fanúšikovia uznajú, že som tam zažil úspešnú kariéru, je to fajn. Na tých, čo sa budú neustále zaoberať mojím sporom s Fergusonom, sa môžem vykašľať," doplnil Roy Keane. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies