Roy Keane odmietol lákavú ponuku tureckého klubu Kasimpasa

NETKY.SK • 6 Október 2012, 14:22 • 2 min
Roy Keane odmietol lákavú ponuku tureckého klubu Kasimpasa

Roy Keane odmietol lákavú ponuku tureckého klubu Kasimpasa - Futbal ISTANBUL - Roy Keane odmietol ponuku viesť turecký tím Kasimpasa Istanbul. Klub mu ponúkal zmluvu na tri roky, ktorá by mu zabezpečila 4,5 milióna libier.

slovakia

left justify in out

imgISTANBUL - Roy Keane odmietol ponuku viesť turecký tím Kasimpasa Istanbul. Klub mu ponúkal zmluvu na tri roky, ktorá by mu zabezpečila 4,5 milióna libier.

41-ročný bývalý hráč Manchestru United pricestoval do Istanbulu v pondelok, aby rokoval s ambicióznym tureckým klubom. Keane však ponuku odmietol, keďže ho viac zaujíma uvoľnená trénerská stolička v Blackburn Rovers. O tú je však veľký záujem aj v radoch obľúbencov Ewood Parku - Alana Shearera a Tima Sherwooda. Ďalším známym menom, ktorý sa uchádza o tento post, je Royov bývalý spoluhráč z Man Utd, Ole Gunnar Solskjaer, ktorý vyhral s Molde nórsky titul vo svojej premiérovej úplnej sezóne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies