Roy Keane jedným z kandidátov na post trénera Celticu Glasgow

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 09:17 • 2 min
Roy Keane jedným z kandidátov na post trénera Celticu Glasgow

DUBLIN - Bývalá hviezda írskej futbalovej reprezentácie a anglického klubu Manchester United Roy Keane absolvoval rozhovory s vedením škótskeho mužstva Celtic Glasgow v súvislosti s obsadením uvoľnenej pozície hlavného kouča.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom súčasný kormidelník írskej futbalovej reprezentácie Martin O'Neill, ktorého asistentom pri národnom mužstve je práve Keane. Štyridsaťdvaročný niekdajší stredopoliar ukončil aktívnu hráčsku kariéru v roku 2006 v Celticu, no predtým až 12 rokov hral v Manchestri za United. Podľa O'Neilla, ktorý Celtic viedol v rokoch 2000 až 2005, sa Keane rozprával s majiteľom Celticu Dermotom Desmondom, no bol to údajne len informatívny rozhovor. Škótsky majster má v hľadáčiku aj ďalších kandidátov. Naposledy Celtic trénoval Martin Lennon, ktorý na poste kouča skončil po sezóne 2013/2014. Lennon v klube získal za posledný štyri roky päť trofejí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona